Fredag

(Skor: Rizzo, Byxor: HM, Hoodie: Bikbok, Örhängen: Gucci)

Hej mina fina! Hur mår ni? Äntligen fredag!
Här kommer i vanlig ordning…

FREDAGSLISTAN:

Veckans bästa:

– All fin respons om att vara MetroModes nya hälsobloggare, WOW vilken support. Kul att ni tycker att det är lika roligt som jag att bloggen och plattformen utvecklas. Känns fantastiskt att ha MetroModes stöd med deras långa erfarenhet i min utbeckling som bloggerska. Jag vill bli bättre & skapa så bra content som möjligt för er! Grymt rolig resa 🙂

Veckans godaste måltid:

– Beets sallad. Älskar deras ”svamp” sallad som är vegansk och matig. Muuums!

Veckans roligaste träningspass:

– Barre klass som min klasskompis Stina höll i. Innan det körde jag ett pass med ett par tjejer från klassen, det blev högintensiv träning bootcamp style – ni vet sådant som jag ÄLSKAR! Grymt kul att köra ihop och att ta på sig instruktörströjan igen. Funderar på att anordna någon form av tränings event, hade ni tyckte det var kul?

Veckans mående:

– Som alltid mycket i huvudet, högt driv, en slav för min kalender MEN jag älskar att ha mycket på gång och jag är verkligen så lycklig för min vardag och hur jag känner att jag utvecklas i skolan och i jobb!

Just nu:
– Skolarbete, inlämning som ska in och efter det tentaplugg. Nu kör vi det sista innan helgen!

Helgens planer:

– Satsa på mycket kvalitetstid med min älskling! Ska även på Mia Skäringers show på Lördag tillsammans med min syster, ser så mycket fram emot det! Lite jobb, bland annat uppdateringar & återkopplingar med mina online klinter – dem är fantastiska!! Sedan ser jag fram emot en mysig helg att varva ner & ladda upp inför en ny vecka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!