Välkommen hit!

(Foto: Linnéa Broberg

Hej! Så roligt att just du hittat hit oavsett om du är ny eller har följt mig på min tidigare blogg eller via min Instagram (hannaelfast).

Mitt namn är Hanna och jag skriver om kost, träning och välmående med fokus på hållbar och långsiktig hälsa utan hets och press. Här sprider jag min träningsglädje i roliga träningspass som du kan ta med dig till gymmet och prova själv samt enkla recept med vegansk god mat tillsammans med snapshots ur min vardag och motiverande texter.

Jag bor i älskade stadsdelen Linné i Göteborg tillsammans med min sambo och vår hund Leo. Om dagarna pluggar jag digital marknadsföring, driver mina sociala kanaler och jobbar som personlig tränare. Mitt största intresse är hälsa i alla aspekter. Efter flera års erfarenhet av ohälsosam förhållande till kost och träning drivs jag idag som fri från det i frågan om att kost och träning ska vara hälsosam både fysiskt och psykiskt. Här växte bloggen fram med syftet att inspirera och motivera andra till en livsstil som är hållbar och hälsosam i längden. Jag vill skriva det som jag själv hade behövt läsa under tiden jag mådde dåligt. Livet är för kort för att inte lyfta sig själv och andra runt om sig. I dagens samhälle känner jag att vi behöver mer pepp kring kost och träning än hets! Här är en blogg som inspirerar till annat än hetsdieter, bantningsmetoder och utseende-fokuserad träning. Här får du läsa om en balanserad livsstil med fokus på välmående. Här hoppas jag att du ska känna dig motiverad, peppad och inspirerad!

Jag är så glad att nu vara en del av underbara metromode-teamet! Jag tycker verkligen om sättet de ser på hälsa både fysisk & psykisk. Här tror vi på att lyfta kvinnor, att vara stolta över sina kroppar och att satsa på sin hälsa i alla aspekter. Detta känns som en fantastisk möjlighet och jag är super taggad!

Hoppas att ni gillar vad ni läser och vill följa mig här!
Kram Hanna 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!