WORKOUT – Överkropps styrka

Godmorgon Tisdag!

En dag i skolan väntar och efter det ska jag på event med NAKD på Clarion post. Ses vi där? Kom drar och säg hej isf 🙂
Igår satt jag på kontoret till 18 och efter det ville kroppen få lite uppmärksamhet. Att sitta ner så många timmar gör att jag blir stel i ryggen. Ett överkroppspass med hederlig styrketräning satt fint!

PASSET KOMMER HÄR:

Uppvärmning med rörlighet i axelled med en pinne samt bli gärna varm i kroppen på en cardiomaskin eller liknande.

– Sittande axelpress i smithmaskin 10 reps superset med 10 reps axelrotationer (raka armar hållandes i en viktplatta ex 5-10kg, för viktplattan ner och upp över huvudet, spänd bål) x 4 set.

Axellyft åt sidan med hantlar 10 reps superset med axellyft rakt fram 10 reps x 3 set.

Armhävningar 10 reps superset med 5 reps pullups (använd hjälp av ex. gummiband om du vill) x 3 set.

– 10 reps latsdrag i maskin superset med 10 reps rodd i maskin.

– 20 reps fällkniven superset 20 reps situps x 2 set.

– 5 min plankan (sätt en timer på 5 min & kör så många minuter av de 5 minuterna du kan (ta tid på ett tidtagarur, du kan köra en timer och tidtagarur samtidigt på mobilen). Jag har kört totalt 4,5 av 5 min. Ett mål är att bl bättre för varje gång jag kör den och till slut klara av att stå hela 5min i plankan.

Printa, ta med till gymmet & prova själv 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!