Magisk CHIAPUDDING – recept


Måndag morgon! Ni som följer mig här vet att jag är en periodare när det kommer till frukost. Nu har jag en ny favorit som jag gör varje morgon.

Chiapudding med mango, hallon, nötter & kokos.

Du förbereder puddingen dagen innan (jag brukar göra 2 eller 3 skålar åt gången). Du blandar 2dl mandelmjölk (eller annan växtmjölk) med 3msk chiafrön samt lite honung (valfritt), kanel & kardemumma. Låt stå över natten och rör om någon gång innan du går och lägger dig om du kommer på det. Ta ut på morgonen och rör om, tima bär & mango som du häller på tillsammans med mandlar/nötter och rostade kokosflingor. MUMS!!!

Varför chiafrön?
– De innehåller protein, omega3, järn, antioxidanter & fiber samt håller dig mätt! Perfekt innehåll för någon som äter vegansk kost som jag! 🙂

Jag har en dag fylld av jobb! Sedan är jag sugen på ett Yogapass på Hagabadet om det passar i tid.

Hopps att ni får en fin start på veckan!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!