Veckans träning

Måndag: Löpning & styrketräning på Hagabadet.

Tisdag: VILA

Onsdag: Yin Yoga på morgonen & Barrys pass på kvällen med fokus på bröst, rygg & mage i styrkedelen.

Torsdag: VILA

Fredag: Kettlebell pass med flås & styrka (ett par övningar ligger uppe på min Instagram).

Lördag: VILA

Söndag: Barrys pass med fokus på helkropp i styrkedelen blandat med tuffa löpintervaller.

Utvärdering:
En vecka med bra blandning. Yogan var magisk i onsdags och den ger mig verkligen så mycket i lugn & närvaro i vardagen. Sedan är ju Barrys passen min egen-tid där jag verkligen pushar till att bli bättre! Träning varannan dag passar mig utmärkt. Jag går på känsla och ger kroppen vad den vill ha med utmanande träning i bra mängd samt återhämtning & vila!

Hur har er träningsvecka sett ut?
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!