TACK!


Jag vill bara passa på att Tacka varje en av er som klickar in här på bloggen, som följer mig på Instagram, kommenterar & likear osv. Jag ser allt och svarar på allt. Ni är så fina och stöttande. Ni är anledningen att jag får syssla med det jag älskar vid sidan om studierna. Bloggen och mina sociala kanaler ger mig så mycket i kreativitet och driv! Och mina kunder på online coachning är helt underbara och kämpar på vecka efter vecka.

Jag fick den här kommentaren här om dagen & blev så glad!

”Du visar verkligen en syn på balans gällande hälsa, jag älskar allt du delar alla bitar här, många fler inom din brasch borde ha ditt synsätt och visa det med, du är fantastisk Hanna!”

TACK <3

Jag vet att jag inte driver en ”klickjornalistik” blogg där jag lockar läsare genom att lura till hur man går ner i vikt snabbast. Jag lägger inte ut före/efter bilder på Instagram och blogg på klienter för att locka nya klienter och tjäna pengar på Quick fixes. Jag vill coachar till hälsa. Jag ger mina klienter kostråd till en hälsosam livsstil med mat som ger dem energi och näring, inte strikta scheman med fokus på att tappa vikt så snabbt som möjligt. Jag förstår att Quick fixes inom min bransch säljer. Men därför tycker jag att det är så otroligt viktigt att agera en motpol och faktiskt stå för hälsa på riktigt och inte skriva om dieter, vithets, träningshets och på ett ohälsosamt sätt influera folk.

Jag vill sprida min träningsglädje och den balans jag efter många år själv hittat till kost och träning. En hälsosam livsstil som är långsiktig och hållbar. Jag vill vara den som skriver texterna jag hade behövt läsa när jag var i ett ohälsosamt stadie i livet med ett dåligt förhållande till kost, träning & min kropp.

Tack för att ni ser vad jag gör, meningen med det och ger mig så fin feedback på det jag lägger min själ i!
Ni är bäst!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!