METROMODE x STS event

Trevligt event igår med STS och MetroMode. Tog en kaffe med @emmafelsing innan vi promenerade bort mot eventet där vi bland annat mötte upp @oliviaskoglund . Minglade runt med härliga tjejer från MetroMode och STS . Älskar att gå på event och träna nya människor! Roligt att det annordnas lite fler i Gbg då de flesta inbjudningar jag får är i Stockholm 🙂


(Skor: Zara, Byxor: HM, Kavaj: Mango, Väska: Chanel)


Det talades om utlandsstudier och att våga ta steget. Jag åkte till USA med STS 2015 och det är en av de roligaste grejerna jag gjort, så värt! På tal om det saknar jag alla stockholmstjejer jag bodde med i USA, 8 tjejer i en liten lägenhet och 4 av dem blev mina närmsta. Man kommer väldigt göra varandra när man är i samma situation och bor ihop!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!