FREDAGSLISTAN

Veckans bästa:

– Det har varit en fullspäckad vecka både jobbmässigt och tid i skolan. Veckans bästa är responsen från mina duktiga online klienter som kämpar på grymt med sina utmaningar. Jag ger alltid individanpassad coaching och utmanar dem i kost & träning på hälsosamt och roligt sätt för att dem ska utvecklas! (Är du intresserad av online coaching med kostråd & dynamiskt träningsupplägg? Maila: [email protected] för mer info)

Veckans godaste måltid:

– Den veganska linsgrytan som ni hittar i ett par inlägg längre ner, yuuumm!!!

Veckans roligaste träningspass:

– Barrys pass & Hot Yin yoga!

Veckans mående:

– Produktivt & mycket i huvudet. Saker på gång och jag känner att jag jobbar framåt vilket känns så roligt! Mycket är kul när man känner att man utvecklas!

Just nu:
– Min fredag består av event med föreläsningar om AI, framtid, ledarskapsutveckling och företagande, superintressant! Efter det ska jag få till ett snabbt HIIT pass och sedan kila iväg till Tje Beauty Boutique för en spraytan (ni får den för 220kr istället för 320kr om du uppger mitt namn, ligger på avenyn och gulligaste tjejen som sprayar!)

Helgens planer:

– Imorgon ska jag möta upp fina Linnéa Broberg för att fota content & samarbete. Sedan eventuellt Yoga eller annan träning. På Söndag är det farsdag & jag och papp ska hänga hela dagen! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!