Vad lägger du mest pengar på?

Foto: Linnea Broberg. Skor: Zara, Byxor: HM, Väska: Chanel, Tröja: HM.

Godmorgon mina fina! Min Torsdag kommer att spenderas i skolan största delen av dagen. Sedan blir det event tillsammans med STS och dem ska presentera olika utbildningar inom mode utomlands. Jag var själv i USA ett halvår efter studenten och åkte då med hjälp av dem. Något av den bästa upplevelsen och erfarenheten jag fått. Går ni i tankar om att göra något sådant och har möjlighet, gör det! En av mina närmsta vänner Lovisa ska åka iväg till Australien för en PT utbildning på 1 år, jag kommer sakna henne, men det är helrätt att åka! 🙂

Här kommer en fråga:

Fråga: Hej fina du! Hade varit kul att veta vad du lägger mest pengar på? Älskar din blogg! Kram

Svar: Hej! Tack för frågan! 🙂 Jag lägger mest pengar på hälsa, bra mat och träning. Träningskort & luncher ute på hälsohak (favoriter i GBG är: Beets, JOS, Bönor & Bagels & LE). Det är kvalitetstid för mig att ta en kaffe eller lunch med en vän på vardagarna och en lång brunch med P på helgen, Ibland unnar jag mig en anisktsbahandling och en gång i månaden fixar jag mina naglar med schellack. Men mestadels vill jag lägga pengar på sådant som ger mig något tillbaka. Exempelvis en ny dator för att hantera stora program som vi jobbar med i skolan samt en ny kamera för att få bättre bildkvalité till blogg och Instagram. Jag köper sällan kläder eller hudvård, det blir ett par nyckelplagg och mina hudvårdsfavoriter från apotekets ekologiska serie. Nu behöver jag dock hitta en mer återfuktande kräm till ansiktet då jag blir så otroligt torr under vinterhalvåret, har ni något tips? Vad lägger ni mest pengar på?

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!