Onsdag

Vilken dag!
Ingen skola men de dagar jag inte har föreläsningar så planerar jag in jobb med mina sociala kanaler, fotningar & online coaching.

Idag startade jag dagen med Yin Yoga i hotsal på Hagabadet. Det va helt magiskt att börja dagen så i värme. Tankar går till att flytta till ett varmare land, så underbart hur kroppen mår och att röra på sig i värme.

Vidare för att fota ett samarbete. Efter det mötte jag upp Elin på en snabb lunch på JOS. Sedan jobb framför datorn resten av dagen innan ett Barrys pass med Audrey. Pushade på bra i löpintervallerna idag, svinkul!

Svängde förbi Hemköp på vägen hem för att köpa ingredienser till en magiskt god indisk linsgryta som jag lagade till oss ikväll (recept kommer imorgon). Ska bli skönt att bara mysa framför en film i soffan med P för att krypa i säng tidigt.

Hoppas att ni haft en fin dag!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!