Q&A: veggo – vart börjar man?

Fråga: Hur börjar jag med att äta mer vegetariskt och veganskt? Jag vill men vet inte hur eller vart jag ska börja! Älskar att du delar recept!! kram Meja

Svar:

Hej Meja, tack för din fråga! Som med de flesta saker så tror jag att det är bäst att göra en övergång, alltså inte grejen med att ”börja på måndag och köra enbart på det” oavsett om det innebär att börja träna eller äta hälsosammare. En smart övergång mot vegetarisk kost gör du genom att laga liknande kost som du äter idag men byter ut don animaliska proteinkälla mot en växtbaserad. Exempelvis tacofärsen mot vegansk färs, köttfärsen i pastasåsen mot bönor och kycklingen i salladen mot svamp eller tofu. Det finns mängder av recept på nätet. Jag har lagt upp en hel del goda recept som du hittar HÄR .

Små steg mot en mer vegetarisk kost är varken svårt, dyrt eller komplicerat. Man får bara kika utanför boxen av så som man alltid ätit och utforska nya goda saker och rätter! 🙂

Kram Hanna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!