Vikten av kvalitétstid i en relation

Underbara Lördag! Jag och P tog sovmorgon och efter det strosade vi runt i Linné köpte lite presenter & satte oss i solen på Bönor & Bagels för en frukost. Jag körde på det veganska alternativet som vanligt. Deras chiapudding är DRÖM god! Lite kvalitets tid efter en ganska stressig vecka för oss båda. Det är viktigt det där med att spendera fin tid ihop & prioritera det!

I alla relationer, sambo, familj & vänner tycker jag det är så viktigt att investera tid. Man kan aldrig ta varandra för givet utan från båda håll måste man vårda relationen. Lägg ifrån er mobilerna, ta tiden till en fika eller lunch, åk hem till föräldrarna bara för att titta på film med dem eller vad som helst. I slutändan är människorna runt om oss som betyder allt – det viktigaste vi har!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!