Varför Barry’s bootcamp?

Jag var på Barry’s halloween event igår, så roligt! Det är många som frågat kring Barry’s då ni ofta ser mig träna där. Vad är det för något? Ger det sådana resultat som snacket på stan säger? Är det så roligt som folk säger?

Barry’s bootcamp kommer ifrån USA och är omtalat som ett ställe som ger dig abs och becahformen, utöver det så är det för mig ett ställe fyllt av träningsglädje och gänget som jobbar där både i Sthlm och GBG är så familjära. Det blir som ett hem utanför hemmet! <3

– Jag är frälst av Barry’s och det är en av de roligaste träningsformer jag provat. Det är så fantastiskt kul med stämningen, bra utformade pass som alltid är olika och utmanande, peppande instruktörer, mörkt rum, HÖG musik. Det är oslagbart!

– Barry’s är ett bootcamp och träningskoncept där du varvar högintensiv konditionsträning i form av intervaller på löpband samt styrketräning med hjälp av hantlar, bräda och gummiband på golvet. Varje pass är 1 timme och olika dagar jag olika fokus på muskelgrupper så att du kan lägga upp träningen och köra en split på en vecka och få in olika delar av kroppen. Det är tufft, svettigt och underbart! Har jag inte kört ett pass på ett par dagar så längtar jag till att få kick ass i the red room.

– För det är verkligen kick ass! (!!) du pressar dig själv utanför din komfortzonen på varje pass. Det är utanför comfortzonen du blir bättre och får resultat – Därav ger Barry´s så bra resultat! Bortsett från utseende där du definitivt bränner fett och bygger, muskler med denna träningsformen vilket känns som ett litet plus – så blir du snabbare, mer effektiv, starkare, får bättre kondis (bara efter ett par gånger!) och bygger en välmående kropp. Så svaret är Ja, det ger definitivt resultat alla aspekter.

– Såg nu att dem hade en liten drive i Göteborg att du får prova på första passet för 0kr (ord. pris 250kr) om du uppger koden ”BARRYSGBG” vid bokning. Passa på om du är sugen på att testa!

 Ni är ett par stycken som kommit fram och sagt att ni hittat dit tack vare mig och det gör mig så glad! Kul att träffa er!!

Välkommen in i Red Room, hoppas att vi ses där snart! 
Kram H ​
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jaa?

  hannaelfast 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/hannaelfast
  Svara
 • Visst är det kul! ☺️

  hannaelfast 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/hannaelfast
  Svara
 • Träninhskonceptet foluserar mycket på utseendefaktorerna och jag får ofta frågor kopplat till det – men som jag skrev i lägget så vill jag understryka hälsofördelarna i bättre kondis, styrka & effektivitet med en utvecklande och högintensiv träningsform som Barrys är ? Kram!

  hannaelfast 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/hannaelfast
  Svara
 • En fråga av nyfikenhet bara, du pratar mycket om hälsa och hur du ser på det (mycket av det är inte alls fokuserat på utseendet), hur tänker du kring Barrys när mycket av deras koncept fokuserar på det? Tex beskrivningen av träningsformen ”som ger dig abs och beachformen” känns väldigt långt ifrån vad du förespråkar och ser på hälsa som. Kram!

  Julia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Älskar verkligen Barrys också!! ? Bästa sättet att träna på när man är trött på traditionella gym!

  Picbycline 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/picbycline
  Svara
 • Så kul!

  emelieflisberg 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emelieflisberg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!