FREDAG

Frukost: tinade bär & mango, havre yoghurt, banan och granola (utan tillsatt socker). + kaffe & juice & vitaminer (B12, D3 & omega 3 -> rekommenderas som vegan).

Äntligen fredag! Efter skolan ska jag snabba mig ner till Barry’s. Nästan en vecka sedan mitt senaste pass och jag LÄNGTAR till att ta ut min rejält på bandet och golvet. Det är dessutom ett Halloweenpass så vi ska vara utklädda. Älskar happenings!

Efter passet blir det en snabb dusch, effektivt jobb vid datorn och sedan vidare till att möta upp tjejerna. Det vaknas middag och bubbel. Ska bli så skönt att bara omges av favoriter och ha en lugn men trevlig fredagskväll!

Hoppas att ni får en fri Fredag!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!