ONLINE COACHING

Hej fina bloggläsare!

Jag öppnar nu upp 3 platser för Online coachning. Jag har ett par stycken som kört igång hösten nu och responsen har sett ut såhär:

”Med Hannas upplägg känner jag inga måsten, hets eller krav på ett jobbigt sätt, jag mår bra av att det är träningsglädje, inspiration och hälsa i fokus”.

”Jag tycker träningen sjukt är rolig, jag känner att jag kan pusha mig själv till mer än vad jag tror att jag kan göra, jag utvecklas verkligen!”

Resultaten i spegeln kommer stadigt med det bästa är att de bara kommer på köpet av rolig träning och bra kostval”

”Jag känner att jag inte bara följer ett upplägg, utan Hanna utbildar och lär mig efter hand vilket ger mig nycklar att ta med mig för framtiden!”

”Detta är verkligen en investering i mig själv, min hälsa och min kunskap kring hälsa, kost & träning”.

”Hanna är så peppande, genuin och inspirerande! Så glad att jag hittade henne & att hon ger en coachning på ett hälsosamt sätt. Hon behövs på marknaden istället för alla dessa svältdieter och opersonliga coachingmetoderna!”

Med Online Coachng hos mig får du:

– Ett individuellt träningsupplägg som är anpassat efter ditt utgångsläge, vad du har för mål med din träning och hur du kan utvecklas som bäst och vad du tycker känns motiverande och roligt samt fungerar i din vardag. Vi hittar det som passar bäst för dig! Du får PDF filer med enkelt strukturerade upplägg som du kan ta med i mobilen och följa lätt, likt bilderna nedan.

Kostråd som ger dig inspiration till bra källor av mat att fokusera på i din kosthållning. Detta är alltså inget strikt kostschema, utan jag vill att du känner dig inspirerad till att göra hälsosamma val i din kost som är långsiktig och känns enkelt!

– Online coachingen ligger på 1 månad i taget och det går till så att vi utvärderar varje vecka via mail. Då kikar vi på hur veckan har gått och diskuterar hur du mår samt gör justeringar/ger utmaningar som gör att det roligare, bättre och hjälper dig på bästa sätt. Jag finns för pepp och motivation under resans gång. Jag är angelägen om att du ska få ut det bästa av din månad med mig. Sedan fyller du på med månader efter hand. Det är alltså inget badande abonnemang och varje månad innehåller nya träningsupplägg för att du ska utvecklas på bästa sätt tillsammans med mig! Priset ligger på 990kr /mån.

För att norpa en av platserna och kickstarta din träning & hälsosamma livsstil -> Maila: hanna [email protected]
(först till kvarn!)

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!