Mindset monday – Egoboost

Foto: Linnéa Broberg 

Det är så ofta ens tankar går åt mål, vad man ser framför sig, vad man ska uppnå, pusha sig själv till och genomföra. Att visualisera & sätta mål gör att vi utvecklas. Men lika viktigt är det att ibland titta tillbaka och ge sig själv en klapp på axeln över saker man uppnått och hur man utvecklats som person.

Skriv en lista på 5 saker du är tacksam & stolt över hos dig själv & saker du gjort?

Här kommer min:

– Att jag för 6år sedan kände mig osäker på gymmet och har idag en utbildning som PT & Kostrådgivare där träning idag både är mitt största intresse & jobb.

Resor som utvecklat. Att bo ett halvår i Santa Barbara som 19åring, & flytta till ett främmande land, ny kultur & nya människor. Samt 1månad då jag och en vän reste runt i Thailand.

– Att jag en dag bestämde mig för att vara snällare mot mig själv och älska min kropp exakt som den är!

– Att jag har vågat välja min väg, utbilda mig till och läsa det jag vill. Jag har ”hoppat av” 2 utbildningar för att få läsa exakt det jag vill. Kanske är det tabu att inte fullfölja?! Jag är stolt över att jag inte lyssna på sådant och följt min magkänsla.

– Jag är jätte stolt över få äran att bli kallad förebild för hälsa. Det är den största grunden till min blogg och sociala medier, vad som driver mig!

Vad står på din lista? Dags att starta veckan med en Egoboost! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!