Lördag & Snabbt benpass

Efter en mysig brunch med fina @mariellelindahl & @linneacasandra hann jag ett snabbt gympass på Hagabadet drottningtorget. Det blev fokus på ben/rumpa samt lite löpning.

– Jag började med 5min PW på bandet för att värma upp och sedan 20min lugn läsning på 10 i hastighet. Bara skönt att lyssna på ett podd (en ny jag kan tipsa om är inspodden, 2 härliga tjejer i marbella som snackar om positivt mindes till livet) och bli varm i kroppen.

– Sedan hittade jag ett TRX band och gjorde utfall med bakre foten i TRXen, 10 på varje ben x 3.
– Jag körde sedan utfallssteg med 10kg viktplatta 10 på varje ben x 3.
– Efter det utfallsshopp 20st x 3.

Jag tog sedan fram en tung hantel och en lite lättare. Med den tyngre körde jag squats hållandes vikten mellan benen med raka armar 10 st -> sedan direkt på den lättare vikten som du håller som i en frontsquat (håll i den nära bröstet) och kör 10st. Upprepa 3 varv.

– Vidare mot maskiner så supersetade jag framsida ben i en benspark 10st och sedan på en ”leg curl” maskin 10st. Upprepa 3 varv.

– Har ditt gym en hipabductor (gyn stolen) så skulle jag avsluta med 50st reps i den x 2.

Snabbt och effektivt pass för underkroppen. Jag tycker om att lägga in mycket olika varianter av utfall då jag känner att jag får väldigt bra kontakt i rumpan av det. Även bra att variera med vikt / utan vikt eller högre vikt / lägre vikt för att utmana musklerna på olika sätt.

Vidare en sväng på stan där jag fick köpt ett par snygga skinnbrallor, kaffekapslar & lite annat.
Ikväll blir det mys med P framför film och tacos!

Härliga Lördag! Hoppas att ni har detsamma!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!