Att älska sin kropp

Jag förstår att det inte lätt. Vi vill stå emot och samtidigt är vi en del är det. Vi alla är det. En del i medielandskapet och en tid där det har kanske större påverkan och naturlig del än vanligt i vår vardag. Kroppsideal som florerar ett klick bort. Som ligger där i flödet oprovocerat tror vi, men på något sätt blir vi påverkade undermedvetet. Under en tid när den största delen av tankar som florerade i mitt huvud var förankrat i hur man ska se ut? Hur jag ska se ut?

Hur jag inte ser ut? osv. Den största friheten jag ser idag är att vara fri från förtryckande tankar om sig själv.

Man kan ha dåliga dagar, och det är okej! Men det är otroligt farligt att hamna i ett mönster av att aldrig tycka att man är tillräcklig. Det är en spiral som bara får nedåt och som är svår att ta sig ur.

Idag är jag så otroligt tacksam och glad att jag har kunnat förändra mina tankar till positiva tankar om mig själv, jag uppskattar min kropp, hur stark den är och vad den kan göra!

Till dig som tänkt en negativ tanke om dig själv idag..

LÄS DETTA:

– Du är fantastisk precis som du är!
– Tänk på allt du klarat av, situationer du ställts inför, perioder som varit jobbiga det senaste året – Du klarade det!
– Tänk om alla hade sett ut på ett visst sätt och varit på ett visst sätt, vilken tråkig värld vi hade levt i då? Att du är unik och precis som du är, är det bästa med dig!
– Sänk ribban och sätt inte så höga krav på dig själv, ta en sak i taget och ta dagen som den kommer!
– Lev och var lycklig! Du kommer garanterat att ångra som 80åring att du inte passade på och lät dig själv vara lycklig!
– Älska din kropp för vad den är och vad den kan göra! Du är stark och kapabel! Embrace it!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Viktigt inlägg, tack!!

  CirkusKarin 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/cirkuskarin
  Svara
 • Tycker det är sorgligt att folk är så fixerade vid utseende och vikt istället för på hur personen mår. Jag är överviktig och mår bättre än någonsin och min kropp mår bättre än den någonsin gjort. Men ändå skulle folk anta att jag mådde bättre förr, för att smalt är ju alltid det bästa. Att säga ”Vad smal du har blivit” är helt normalt och en komplimang, det vet alla. Men ingen skulle få för sig att säga ”vad tjock du har blivit” med samma tonläge och beundran i blicken.

  JossusTravelPics 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/jossustravelpics
  Svara
 • Du är så himla fin!

  emelieflisberg 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emelieflisberg
  Svara
 • Bra skrivet! Viktigt ämne att prata om! <3

  prissberg 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/prissberg
  Svara
 • Så bra skrivet! Verkligen ett ämne man ska fortsätta prata om och hjälpa varandra i! <3

  Tessjohans 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/tessjohans
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!