5 snabba frågor – GET TO KNOW ME

En favorit i repris med frulle på Bönor & Bagels. Jag jobbar undan lite jobb på datorn med klientuppdsteringar & mail. Sedan blir det 11:30 passet på Barrys och efter det vidare på möte. Härliga Onsdag! 

Längesedan vi körde en Q&A på bloggen så här kommer ett par snabba frågor: 

Vad har du för utbildning/vad läser du nu? Började du plugga direkt efter gymnasiet?
– Nu läser jag Online Marketing på Sälj & Marknadshögskolan. Jag har tiggare läst kurser på universitetet i Journalistik, Företagsekonomi och trendspaning. Innan det har jag läst ett halvår i USA och då avancerad engelska & PR/marknadsföring. Jag har även en PT- och Kostrådgivar-utbildning i bagaget.

Vad har du för 5års plan?
– Jobba vidare med bloggen + Instagagram och utveckla den. Ha läst klart min utbildning. Jobbat mig in och upp i branschen. Eventuellt flyttat till varmare breddgrader med P (& Leo!).

Vilken träningsform gillar du bäst?
– Tuff träning där kondis och styrka utmanas till max! Jag vill ligga på golvet i en svettpöl och känna endorfinerna över att jag tagit i och kämpat till max. Därför har jag fastnat för intervallträning, Barry’s och Crossfit som träningsformer.

Har du gått i någon sport?
– Jag har alltid sportat som barn och upp i tonåren innan jag slutade med Handboll och gick in på gymträning.

Favoritmat?
– Får jag säga Tacos här? Älskar tacos haha och den blir grym på vegansk färs och massor av guacamole (hemmagjord såklart).

This or That:

– Skidsemester eller Solsemester?
= Det var länge sedan jag åkte skidor vilket jag längtar efter, men det beror på att jag föredrar solsemester så de har prioriterats!

– Te eller Kaffe?
=Kaffe på morgonen (ett måste!!) och te på kvällen.

– Hemmakväll eller utekväll?
= Hemmakväll med P för det mesta och en och annan utekväll när det är härligt ute, jag tycker om sommarfester och stannar mest hemma på myskvällar under resten av året. Jag är ingen festtjej men tar gärna ett par färgstarka drinkar med goa vänner på ett trevligt ställe.

– Pizza eller hälsobowl?
= Hälsobowl alla dagar i veckan! Speciellt som vegan nu, vegansk pizza är inget jag lagt fokus på direkt!

– Styrka eller konditionsträning?
= Båda? Jag blandar gärna i HIIT träning eller Crossfitinspirerade pass med styrkemoment och WODar som ger flås!

– Frukost eller middag?
= Jag älskar frukostmat men är oftast inte så sugen eller hungrig på morgonen, därav väljer jag middag!

– Vin eller öl?
= Är det öl, så är det en corona med lime på en strand I Thailand, annars vin! Men ofta mineralvatten, balans!

– Bo centralt i stan eller på landet vid havet?
= Jag älskar att bo centralt nu, men i framtiden längtar jag ut till en villa vd havet nära naturen och lugnet!

– Spontant eller planerat?
= Jag älskar att planera och har både en kalender i mobilen, en liten bok och en på kylskåpet haha. Men helgerna håller jag gärna planfria för att kunna vara spontan.

– Framför kameran eller bakom kameran?
= Med tanke på vad jag sysslar med så får jag säga framför kameran. Jag tycker att det är super roligt att samarbeta med fotografer och plåta! Det är kreativt på något sätt och utmanar en utanför komfortzonen.

– Kyla eller värme?
= VÄRME! Jag blir torr och fryser jämt på höst/vinter, bland annat det som år mig att längta till värmen.

– Rutiner eller ta dagen som den kommer?
= På semester tar jag gärna dagen som den kommer, men annars är jag en riktig rutinmänniska. Jag tycker om att ha koll, få in min träning, veta att det finns hälsosam mat i kylen, ha koll på vad som ska pluggas i skolan, och att allt går på rutin 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Dessa inlägg är ju alltid så romiga hahha

  emelieflisberg 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emelieflisberg
  Svara
 • Ja jag äter kosher så jag vill ju ha NYC Originalet. =)

  BIg Apple 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag kör bara veganskt så jag blir lycklig bara över att dem har vegansk cream cheese. Det är något andra ställen borde ta efter?

  hannaelfast 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/hannaelfast
  Svara
 • Bönor och Bagels behöver fixa riktiga NYC Lox and creamcheese/Whitefishsalad bagels ocskå. Lite halvkass meny nu.

  BIg Apple 0000-00-00 00:00:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!