NOMINERAD I GULDHJÄRTAT – RÖSTAA – TACK!!! <3

Så overkligt och sjukt att lilla jag är nominerad i två kategorier i årets Guldhjärta (pris och gala inom träningssammanhang) bland massor av fantastiska och stora namn i branschen. Tack tack till er som nominerat mig.

Jag är nominerad i ”ÅRETS FÖREBILD” med motiveringen:

”Hanna inspirerar till en hälsosam och långsiktig hälsa på ett äkta sätt som går emot vikthets. Hon skriver om mat och träning på ett sätt som många inte gör idag vilket gör henne till en otroligt bra förebild i dagens samhälle.”

Samt ”ÅRETS SOCIALA MEDIER INFLUENCER” med motiveringen:

”En genuin och inspirerande människa. Motiverar med vettiga ord och uppmuntrar en till att leva ett sunt liv. En otroligt bra förebild inom träning och hälsa då hon förespråkar hälsa på ett hälsosamt och långsiktigt sätt. Hon är emot vikthets och inspirerar dagligen sina läsare till en hälsosam inställning till träning och mat. Finns ingen som bättre förtjänar att vinna.”

Vilka ord – wow – TACK!!!!

Jag blir jätte glad om ni vill rösta på mig och det gör ni genom Klicka på ”RÖSTA HÄR” vid ÅRETS FÖREBILD samt ÅRETS SOCIALA MEDIE INFLUENCER och där klicka på MITT NAMN I LISTAN!

TACKTACKTACK!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!