VECKANS TRÄNING

Måndag: VILA

Tisdag: Barrys pass med fokus på rumpa/ben i styrkedelen

Onsdag: VILA

Torsdag: Högintensivt pass med kettlebells, helkropp.

Fredag: VILA

Lördag: Vila och Långpromenad i skogen!

Söndag: VILA

Utvärdering: Det har blivit mycket plugg inför tenta samt jobb denna veckan och därav har det blivit mindre träning. Jag tycker det är viktigt att visa det i bloggen också. Alla veckor är inte fulländade på träningsfronten, och det är HEELT OKEJ! 🙂
Det blev egentligen bara 2 riktiga pass denna veckan, men dem var riktigt bra! Vila är inte fel heller när jag vet hur hårt jag kör andra veckor. Jag är verkligen taggad på att få in bra pass nästa vecka när min tenta är gjord!

Hur har er träningsvecka sett ut?:) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!