Onsdag

Härliga Onsdag! Jag har varit en sväng hos Löfvingkliniken imorse och träffade härliga Catarina. Berättar mer om det senare idag. Sedan en sväng på stan och nu hamnade jag på NK för en stor kaffe.

Mailen ska jobbas igenom, så kul att ni mailar mig om onlinecoaching, ni är super välkomna att skicka in ansökan och berätta om vem du är och vad du har för mål med din hälsa!

Jag ska snart möta upp ett par goa tjejer från klassen på lunch och tentaplugg. Idag blir det vila från träning för mig men jag tänker att jag slänger upp ett träningspass här som ni kan printa och ha med er till gymmet! Håll även utkik efter ett recept på en grym vegansk gryta som jag lagade igår.

Hoppas att ni får en fin dag!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!