I samarbete med Löfvingkliniken

(Inlägg i samarbete med Löfvingkliniken)

Jag har varit hos Löfvingkliniken idag för att piffa till lite. Vi valde att fylla ytterst lite i kindbenen och sedan var vi nöjda. Att jag valt en klinik som inte säljer in att man ska göra så mycket som möjligt tycker jag är jätte viktigt. Jag står inte alls bakom att förändra ett utseende, utan endast lyfta ens egna drag, precis som smink tar fram ens skönhet. Naturligt är absolut snyggast, och därför valde jag att gå till Catarina på Löfvingkliniken. Catarina gör småsmå saker för att lyfta drag på ett väldigt naturligt sätt. Jag har tidigare fyllt min överläpp lite för att den ska matcha min underläpp som naturligt är lite fylligare. Som sagt små saker som knappt syns utan bara ser naturligt ut. Jag är super nöjd med både resultat och val av klinik. Hos dem känner man sig väl omhändertagen och jag tycker att det är ytterst viktigt att kliniken har kunskap och är professionella!

Mer info hittar ni i mitt förra inlägg HÄR.
Samt på deras hemsidan HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!