Tisdag

Godmorgon vänner! Vad har ni för er?

Jag har tagit en lugn morgon, druckit kaffe och tittat på nyhetsmorgon samt slängt in en tvätt och dammsugit lite här hemma. Jag satt hela gårdagen med en inlämning som ska vara inne på Onsdag så idag ska jag unna mig en kaffe på stan och ett träningspass på Barry’s innan jag sätter mig med plugg inför tenta. Jag längtar verkligen efter intervallerna på bandet och stämningen i rummet!

Bilden är ifrån somras då vi var i Frankrike. Jag drömmer verkligen om att bo utomlands ett par år till att börja med. Jag vill kika på vad det finns för möjligheter inom marknadsföring i exempelvis Marbella. Jag och P på varmare breddgrader! Livet är för kort för att inte utforska sina drömmar och se vad det finns för möjligheter, ellerhur?!

Hoppas att ni har en fin Tisdag!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag håller med, man vet aldrig när det kan ta slut så man ska göra det med drömmer om! Superfin bild förresten, kram

    nadinefritz 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/nadinefritz
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!