Min helg

Hej fina ni!

Jag har haft en lång vecka i skolan och har sedan jobbar ihop med mamma inför hennes utställning. Så roligt att jobba ihop! Var ute och käkade med mamma och pappa i fredags. Jag får ofta frågan om det går bra att äta vegansk ute, och hittills har det alltid löst sig! Det brukar finnas bra alternativ och om det bara finns veggo så kan man alltid ta bort osten 🙂

I lördags umgicks jag med familjen och sedan middag med Ps familj, super trevlig! Jag och P gick vidare på en drink och mötte upp lite vänner. Idag mötte jag upp Lovisa för lunch på JOS och sedan en kaffe på uteservering. Det blev en stor god sallad med BBQ oumph, avokado och soltorkad tomat/timjan röra på – mums!

Så grymt härligt med skinande sol och varma västvindar. Jag ska jobba med lite online träningsupplägg och kostråd och sedan ska jag och P ha en riktig myskväll i soffan och äta något gott!

Hoppas att ni har haft en bra helg!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!