MÅ BRA LISTAN

HÄLSA: Hälsa är inte bara fysisk utan även psykisk. Jag försöker se hälsa ur alla aspekter och gör det som får mig att må bra. Näringsrik kost och träning ger mig energi till en vardag som jag vill fylla av saker jag tycker är roligt och människor med bra energi. Hälsa är för mig att vara lycklig och må bra.

HARMONI: Det är lätt att stressa upp sig när du känner att du har SÅ MYCKET på dina axlar och saker att ta tag i och få gjort. Mitt bästa knep är att skriva en checklista (jag älskar listor) och sedan ta en sak i taget!

TRÄNING: En vinnande kombo. Jag vill utmana min kropp på olika sätt och på så sätt skapa en mångsidig och stark kropp nu och för framtiden. Träning ger mig så mycket och det är verkligen en grundsten till att jag ska må bra i livet!

MATFILOSOFI: Så naturligt det går. Så miljövänligt det går. Så hälsosamt det går. Där av faller kött och animalier bort ur min kost. Men min filosofi grundar i att göra så gott du kan och se det långsiktigt.

EGOBOOST: Får du en komplimang, ta verkligen till dig det. Ge dig själv komplimanger. Lista upp allt du är bra på och vad du åstadkommit. Att vara en bra vän och känna att jag ger bra energi till andra ger mig en egoboost. Se tillbaka på din utveckling från för några år sedan, jag får en riktig egoboost om jag tänker på vad jag gjort och hur jag utvecklats som människa sedan dess.

AVKOPPLING: Yoga och enkel meditation eller mindfulness. Jag är så lycklig att jag gett yoga en ärlig chans för jag känner verkligen att det ger mig så mycket och framförallt avkopplingen jag behöver i en annars relativt stressig vardag med studier, jobb och egna projekt.

INSPIRATION: Personer som skapat sin egen verklighet, startat eget och flyttat till varmare breddgrader. Det är en dröm för mig!

MORGONRUTIN: På en helg tar jag gärna en hundpromenad efter morgonkaffet. På en vardag vill jag ha 1,5h på mig hemma innan jag ska iväg till skola, jag älskar att ha god tid på mig och njuter av en lugn morgon! Efter en dusch och frukost kör P mig till skolan – det är våran lilla kvalitetstid på morgonen, lyssnandes på tung Hip Hop eller ABBA på högsta volym haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!