Träningspass – Marklyft

Lillördag! Jag var i skolan vid 9 och hade en presentation och checkade av ett moment i säljsamtal. Super intressant med vikten av kroppsspråk, tonläge och säljteknik. Det börjar närma sig tenta men det känns bra. Jag svängde sedan förbi gymmet för ett pass med mina nya lurar. Jag kände för marklyft och lite rumpa och mage. Fick till ett riktigt bra pass. Har ni inte provat att köra styrkeövningar med hjälp av en klocka så måste ni prova, det gör att man verkligen håller tempot och ser till att alla set blir lita bra (så att man inte slarvar eller blir långsam på slutet).

Styrkemomen: Marklyft EMOM (every minute on the minute)

– välj en vikt där du klarar att göra 10 strikta och snygga repetitioner men gå så tungt som möjligt som du klarar av att hantera. Sätt en klocka som tickar. Börja göra dina 10 repetitioner på varje ny minut. Gör detta i 10 minuter (alltså 10 rundior).

Draken med kettlebell (Länk till bild på hur du gör)

Utfallssteg bakåt ståendes på stepbräda och hållandes en stång alternativt en viktplatta i händerna (Länk till bild).

– Gynekolog stolen / hip abduction 50 reps x 4 (låg vikt och buuurn!).

Enbens squat på box (ju lägre box desto jobbigare) med 10kg viktplatta (modifiera efter dig) 10 reps på varje ben x 3. (Länk till bild)

– 5min avslutande superset för magen: 30 sek situps, 30 sek fällkniv x 5.

Kör hårt! 🙂
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!