VECKANS TRÄNING

MÅNDAG: Crossfit pass

TISDAG: Styrkepass för överkropp (Filmer ligger ute på min instagram)

ONSDAG: VILA

TORSDAG: Barrys pass med fokus på abs i styrkedelen

FREDAG: Styrkepass för ben/rumpa

LÖRDAG: Yoga

SÖNDAG: Barrys pass med fokus på helkropp i styrkedelen

Utvärdering: Okej, gårdagens Yoga pass var HELT AMAZING! Yogan har verkligen växt på mig och igår gick jag på Olivias pass som jag känner ifrån för jag jobbade på SATS. Jag har inte tidigare gått på hennes Yoga pass och blev så glas när jag såg att hon skulle hålla i det. Jag fick dessutom med mig mamma så det blev kvalitetstid med henne också. Jag känner att jag utvecklats och börjar bli bättre och bättre på yoga, det för en utmaning för mig och den statiska träningen är tuffare än man tror. Sedan har vi dagens Barrys pass tillsammans med P. SÅ glad att han hängde med, bästa vän och kärlek!
En härlig träningsvecka med en bra blandning, precis som jag gillar. Yoga-styrka-barrys-crossfit = Perfekt träningskombo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!