Min helg

Jag har haft världens mysigaste helg. I fredags kom Lovisa på middag, så trevligt! Vi lagade goda veganska wraps och drack bubbel. På Lördag morgon mötte jag upp mamma för ett yoga pass på Hagabadet drottningtorget, magiskt bra yoga!! Efter det käkade jag och P samt Leo (min lilla vovve som annars bor hos mina föräldrar) lunch på Deli. Senare på kvällen kom Ps mamma på middag. Jag gjorde ungsrostad majs & sötpotatis, falafel, guacamole och stekt svamp/paprika/lök. Blev väldigt gott. Samt en vegansk kladdkaka till efterrätt gjord på bland annat svarta bönor (recept hittar ni under receptkategorin).

Söndag morgon startades på BARRY’s tillsammans med P. Det var ett helkroppspass och vi körde på riktigt bra ihop! Alltid lika rolig träning & det känns skönt att avrunda träningsveckan med ett grymt pass!

Vidare mot höstmarknad på Tjolöholms slott. Jag fick med mig närodlade och ekologiska grönsaker & rotfrukter samt svamp och nybakt bröd. Jag älskade farmers marker varje helg när jag bodde ett halvår i USA (Santa Barbara) och detta påminde lite om det. Gillar även att köpa så fina råvaror att laga mat på samt att supporta små bönder nära Göteborg!

Ikväll ska vi på middag och avrunda Söndagen med lite familjetid!

Mysig helg & vilket väder ?☀️

Vad har ni haft för er?
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!