Fredagslistan & Fredagsfrulle

Godmorgon mina fina! Hur underbart är det inte med Fredag? Min favoritdag på veckan. Jag laddar upp inför en skoldag med granola + havremjölk, kaffe och en grapefrukt. Efter det blir det ett ben/rumppass på gymmet. Jag ska inviga mina nya Beets hörlurar så jag är lite extra taggad inför det. De små sakerna i vardagen haha! Senare ska jag möta upp mina fina @lovisaforsman för middag.

Här kommer fredagslistan i vanlig ordning:

Veckans bästa:

– Att vi bokat resa till Marbella nästa sommar och Marollca över jul/nyår! :).) Älskar att ha resor inplanerade!

Veckans godaste måltid:

– Tacos igår, såklart! Jag älskar Tacos på chiatortilla, vegansk färs och massor av guacamole.

Veckans roligaste träningspass:

– Måndagens Crossfit pass och gårdagens Barrys pass.

Just nu:
– Inväntar föreläsning om försäljning i skolan. Nästa vecka ska vi ha ett säljsamtal där vi agerar byrå och ska sälja in oss till en eventuell kund. Så lärorikt med säljteknik och hur affärsuppgörelser går till.

Helgens planer:

Eventuellt jobb på Söndag samt jobba med utskick för mamma inför hennes utställning. Lördag är ännu oplanerat, kanske ett crossfit pass?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!