Tacos & Tequila – Dricker jag alkohol?

Hej Onsdag!

Igår var jag och ett par tjejer från klassen nere på Tacos & Tequila och firade att vi gjort vår första inlämning och presentation i skolan. Jag ser verkligen fram emot dessa två år av att läsa något så grymt intressant och roligt, med härliga tjejer! Jag beställde vegansk tacos med portobellosvamp som var SÅ god samt såklart guacamole (har en ovillkorlig kärlek till guaca !!).

Jag får ganska ofta frågan om jag dricker alkohol då de flesta vet om att alkohol inte är bra förvaren lever eller kroppens hälsa. Jag tror på en livsstil som är långsiktig och där man inte förbjuder sig från saker. Jag kan njuta av ett glas vin till maten eller dricka drinkar i trevligt sällskap. Jag festar sällan men det kan hänga någon gång det också. Ser man överlag så ger jag mig kropp till absolut största del bra näring och får i mig hälsosam mat/dryck och det känns viktigast för mig. Lika viktigt känns det att jag kan njuta av saker som inte är det hälsosammaste som socker och alkohol, och att njuta utan ångest. Så har det inte alltid varit för mig så det är en viktig sak att kunna göra.

Jag hade så trevligt igår och Margaritas är helt klart en favoritdrink. Sitter just nu och googlar runt på resor till Mexico. Jag och P på en strand, sippandes på färgglada drinkar och äta guacamole i mängder. YES please!

Ska ni resa något i vinter?

Idag har vi inga föreläsningar utan jag ska passa på att jobba med mitt egna samt sedan möta upp Marcella på gymmet för ett styrkepass för ben/rumpa. Det är så härligt väder ute så jag ska passa på att promenera ner till stan med en podd i lurarna. Jag har laddat ner en intervju med Hoss Agency som jag ser fram emot att lyssna på, två drivna systrar som driver en cool PR byrå. Blir väldigt inspirerad av power tjejer i branschen som driver eget!

Ha en fin Onsdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!