Vegansk youghurt och smör?

Godmorgon vänner! Hur mår ni?
Jag är uppe med tuppen och pluggar på lite extra inför redovisning idag i skolan. Jag har en skräckblandad förtjusning till att prata inför folk. Dels lite nervöst men samtidigt roligt.

Jag har fått frågor om veganska frukostar. Här kommer en klassisk som dessutom är väldigt lik om du går från en kost med animalier.

Havregurt (välj gärna naturell och smaksätt sedan själv med ex vaniljpulver och lite honung, undvik sockret i de smaksatta) med granola (välj även här någon utan tillsatt socker, jag hittade en som endast var sötad med äpplejuice). Sedan en macka (jag väljer även här någon utan tillsatt socker och gärna mörkt med fröer). På mackan hade jag veganskt smör (väldigt positivt överraskad över smaken, super gott!!), tomat och örtsalt. Mums!

I mataffären tittar jag alltid på innehållsförteckningen, dels för att hitta veganska produkter men framförallt för att inte åka på sockerbovar. Jag vill minimera mängden raffinerat socker i min kost så gott det går. 🙂

Nu ska jag kila iväg till skolan, hoppas att ni får en fin Tisdag!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!