Inbjudan till Vernissage & Oktoberlistan

Hej ifrån ett fik i Majorna.
Idag har jag inga föreläsningar och har jobbat med mamma. Hon är konstnär och jag har hjälpt henne i ateljén samt fotat av konst som är redo för hennes utställning 20oktober. Ni som befinner er i Göteborg då är super välkomna på vernissagen. (Långedragsvägen 20 i Kungssten).

Älskar verkligen hennes konst, och det jag har mestadels på väggarna hemma. Denna nya kollektionen är så vacker med naket på ett väldigt fint sätt.

Jag har sedan hämtat ut paket, min nya MacBook Pro. Alltid lika roligt med nya prylar (!!). Jag var sedan påväg till Vagnhallen för ett crossfitpass som jag trodde började vid 16:30 men insåg sedan när jag nästan va framme att jag hade bokat en timme senare. Men jag är inte den som blir bitter för sådant. Jag har strosat runt i Majorna istället, så mysigt här! Hittade ett café i solläge med veganska grejer så det blev en chokladruta och en kopp te här som uppladdning inför passet.

Gud jag känner verkligen att man redan cravear solen! Jag njuter verkligen av sol och värme! Nu går vi alltså in Oktober och det är officiellt höst. Ganska mysigt. Jag tycker att tiden går så fort när jag har mycket för mig och flera projekt igång samtidigt. Om jag inte pluggar så jobbar jag med bloggen, skriver artiklar, jobbar med PT kunder online eller tränar själv. Älskar det livspusslet när jag faktiskt sysslar med sådant jag tycker är roligt!

Oktoberlistan:

Något jag vill göra mer av i Oktober:
– umgås med vänner. Jag vill bjuda folk på middag hemma hos oss och planera in helgerna mer.

Mål i Oktober:
– leverera på första tentan i får första kurs försäljning.

Något jag vill bli bättre på i Oktober:
– Ha det organiserat i min väska haha oklar punkt men jag stör mig på, ni som känner igen er vet jag jag pratar om. Jag har verkligen hela livet i väskan då jag ofta har träningskläder, ombyte, dator och skolgrejer i väskan.

Fokus i träningen i Oktober:
– Crossfit, så roligt!!

I Oktober ska jag ha hunnit:
– springa minst 2 löprundor utomhus.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Therese! Jag älskar fröknäcke från sigdals men vad gäller bröd så tittar jag på innehållförteckningen och väljer det som har minst socker i sig och är så grovt som möjligt ? kram <3

  hannaelfast 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/hannaelfast
  Svara
 • Fina du? hade varor kul att ta en kaffe innan du åker?

  hannaelfast 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/hannaelfast
  Svara
 • Åh så mysigt inlägg! Blir så glad av att läsa din blogg ☺️?

  Mawl 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/mawl
  Svara
 • Hej Hanna!
  en liten fråga, gillar en hälsosam och försöker äta en vegansk kost och få i mig bra mat! vad slags för bröd skulle du äta om du skulle äta en smörgås till frukost? Förutom fröknäcke! Är det rågbröd eller har du något annat bra? Kram<3

  Therese 0000-00-00 00:00:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!