VECKANS TRÄNING

Foto: David Marquez

Måndag: HIIT träning.

Tisdag: VILA

Onsdag: VILA

Torsdag: Styrketräning

Fredag: Crossfit pass

Lördag: VILA

Söndag: Barrys pass med fokus på helkroppsstyrka blandat med löpintervaller

Utvärdering: Bra med vila denna veckan och det har gjort att passen blivit bättre och jag haft kraft att köra hårdare. Tidigare kunde jag rulla på veckor med 2 pass om dagen 6 dagar i veckan.. men jag har verkligen lärt mig efter det att vikten av vila har stor betydelse. Får jag in vilan bra så blir träningen jag gör mycket bättre och jag får ut mer av passen!

En härlig träningsvecka. Dagens Barrys var så skönt med löpningen och crossfitpass i förrgår gav mig mersmak för mer crossfit. Ser redan fram emot nästa pass! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!