Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Recept – Veganska pannkakor

En mysig Lördagsmorgon. Jag avbokade mitt pass och valde att ta sovmorgon med P istället och göra pannkakor. I och med att jag äter veganskt så har jag bestämt mig för att så gott det går kunna äta exakt lika gott som jag gjort innan (bara att det blir nyttigare i många fall nu när det är plantbaserat). Jag älskade att vakna till pannkaksdoften på Lördagar när jag bodde hemma. Och mamma gör fortfarande de bästa pannkakorna jag vet!!

Här kommer ett första försök på veganska pannkakor och det blev riktigt goda!

– mixa 2,5dl havregryn till ett mjöl.
– vispa ner 3dl nötmjölk.
– ca 1/2 dl kikärtsmjöl.
– i med lite salt och lite kanel om man vill.
– vispa till en fin smet och hetta sedan upp en stekpanna med kokosolja i till hög värme.
– stek pannkakorna ca 1dm breda.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!