Svarar på läsarfrågor

Godmorgon mina fina! Jag tog en sovmorgon imorse, var välbehövligt. Frukost och kaffe till nyhetsmorgon och jag är redo för dagen. Jag ska möta upp Audrey på gymmet för ett pass med fokus högintensivt flås. Jag vilade Tisdag & Onsdag så jag är super taggad på att ge kroppen lite utmaningar i gymmet! Sedan ska vi sätta osannolikt på ett fik och plugga samt jag ska jobba igenom mailen. Så roligt att ni är taggade för online coachning, jag också! Det finns ett par platser kvar så maila mig på [email protected] för att säkra din plats! Mer info om det hittar du HÄR .

Här kommer svar på lite frågor som dykt upp senaste veckan (super roligt när ni kommenterar):

Fråga: Du nämnde att du skaffat klippkort på crossfit, kan du berätta mer om det? Vad kostar det, kommer du lära dig från grunden? osv..Kram:)

Svar: Ja precis, jag har skaffat klippkort på Vagnhallen Crossfit i Göteborg. Ett 10 kort till att börja med som blir en bra blandning till min övriga träning. Jag vill få in 1 CF pass i veckan tänker jag. Utöver crossfiten så blir det Barry’s, klassisk styrketräning på gymmet samt Yoga på Hagabadet i höst 🙂 om jag inte minns fel så låg 1 kortet på 1700kr och medlemskap runt 1000kr/månad men kika in på deras sida för mer exakt info! 🙂

Fråga: Mums, måste jag testa! ? En fråga angående produkter/råvaror från tex anamma, är det bra råvaror och något du förespråkar gällande veganska alternativ? Tänker om innehållet är bra eller om det är tillsatser (e-ämnen mm)? Jag själv äter vegetariskt men även mer veganskt på sista tiden också (du har inspirerat mig till det) så det är lite nytt för mig, ätit endast vegetariskt men just det veganska har jag tyckt varit svårt att få till full ut så det har bara blivit då och då men vill göra det oftare men vill då vara säker på att jag ger kroppen bra näring i form av bra råvaror. Skulle vara kul och få lite vägledning ? Kram <3

Svar: Va göad jag blir att du blivit inspirerad av mig till en mer vegansk kost! Vad gäller produkter likt de från Anamma så skulle jag inte sätta det som den primära proteinkälla i sin kost då jag vill ha det så rent och nära sin ursprungliga form som möjligt. Jag väljer hellre bönor och baljväxter att basera proteininteget på till största del och sedan komplettera med exempelvis vegansk färs och liknande ibland. 🙂 kram ?

Fråga: Vad pluggar du?❤️

Svar: jag läser ”Digital Marketing” på Sälj & Marknadshögskolan och stormtrivs 🙂 Det är verkligen en bransch som växer så det knakar och där vill jag vara med och ta fram nya sätt att nå ut på och vara med i utvecklingen! Jag läste på ekonomi på Handels innan för att senare få läsa marknadsföring, men hittade sedan denna utbildning och bytte. Detta känns ännu mer ”hands on” och kopplat till näringslivet. Dessutom kommer vi ha 2 perioder av praktik. Vet ni redan nu en byrå eller rolig marknadsavdelning som skulle passa mig? Let me know, blir jätte glad för tips??

Hoppas att ni får en fin Torsdag!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!