Online Coachning – Din kickstart och motivationsboost i höst

Nu kör jag igång med en ny omgång av Online Coachning som är en riktig kickstart och motivations-boost i höst.

Sagt om:

”Det känns ovanligt att hitta en liknande tjänst där det är så mycket fokus på hälsa som hos Hanna. De jag kikade runt på olika coacher som hade ofta strikta träningsupplägg (inte alltid individuella) samt framförallt strikta kostscheman som jag hade erfarenhet av tidigare bara funkade under den tiden man går på schemat och inte håller efter. Jag är väldigt glad att Hanna erbjuder något annat mer hållbart och finns som en coach med äkta och långsiktigt tänk kring kost och träning kopplat till hälsa. Hon har fått mig att se på kost och träning utifrån att främja min kropp och min hälsa istället för att straffa och tvinga till träning och att äta strikt.

”Hanna ger en väldigt personlig och nära coachning trots att det är online. Jag var lite nervös över att jag inte skulle vara ”vältränad nog” eller att träningsupplägget skulle vara för tufft för mig som var nybörjare på gymmet.. Men hon utformade det hela helt efter mig och vart jag var i min träning samt att vi ändrade efter hand så att jag ständigt fick nya utmaningar och lyckades. Jag hade som mål att gå ner i vikt och Hanna hjälpe mig i mål om att tappa 6kg på ett hälsosamt sätt. Vi lade fokus på att träningen skulle få plats i min vardag och kännas rolig samt att maten inte var strikt, utan mer inspiration till vad man ska äta och välja bra hälsosam mat. Jag trodde att man behövde vara mer strikt och att denna resan skulle vara svårare, men med Hannas hjälp har jag verkligen hittat ett hållbart och hälsosamt sätt att leva. Inte bara under dessa månader ihop, utan även efter och i framtiden! De där 6 kg minus är bara ett plus, jag har vunnit så mycket självförtroende på gymmet och i mig själv. Jag rekommenderar verkligen att ta kontakt med Hanna om du behöver en extra push eller vägledning!”

”Väldigt smidigt med online coachning då jag bor långt bort samt inte har tiden för PT timmar. Älskade att ha kontakten och någon att bolla frågor och ideér med. Hanna svarade alltid snabbt och med pedagogiska svar. Jag som ville bli starkare på gymmet samt köra mer högintensiv träning fick nya utmaningar varje vecka vilket gjorde att jag ständigt utvecklades. Nu efter 5 månader med Hannas hjälp är jag starkare än någonsin och jag känner mig redo att fortsätta på egen hand med de verktyg jag fått.

Enkelt sätt att få en extra kick och motivation till att bli bättre samt få träningen att kännas rolig och utvecklande. Det underlättade så mycket för mig att få ett upplägg och en plan på vad jag skulle gå och göra på gymmet, det skapade verkligen motivation till att gå dit. Sedan såg jag resultaten av den roliga träningen och de enkla kostråden vilket jag är super nöjd med!”

Du får:

– Ett individuellt träningsupplägg som är anpassat efter ditt utgångsläge. Jag utgår från ditt utgångsläge, vad du har för mål med din träning, hur du kan utvecklas som bäst och vad du tycker känns motiverande och roligt samt vad som fungerar i din vardag. Vi hittar det som passar bäst för dig som sedan växer och utvecklas efter hand.

Kostråd som ger dig inspiration till bra källor av mat att fokusera på i din kosthållning. Detta är alltså inget strikt kostschema, utan jag vill att du känner dig inspirerad till att göra hälsosamma val i din kost som är långsiktig och känns enkelt! Vi sätter din hälsa först!

Online coachningen går till så att vi utvärderar varje vecka hur det har gått och diskuterar hur du mår samt gör justeringar som gör det roligare, bättre och hjälper dig på bästa sätt. Jag finns tillgänglig för pepp och motivation under resans gång. Varje Måndag får du svara på ett antal frågor och så utgår vi därifrån för att ta fram justeringar som att exempelvis slänga in utmaningar på gymmet eller se över kostvalen. Jag finns till för din stöttning och vill utforma det på det sätt som passar dig bäst.

Priset är 990kr/månad utan bindningstid på vidare månader. Du väljer själv hur länge du vill förlänga månad för månad. Jag är väldigt angelägen om att du ska bli nöjd med din coachning och uppläggen samt vill skapa en hållbar grund för dig att fortsätta på egen hand på sedan.

Är du redo för en kickstart och en nära coachning och vägledning mot dina mål? Passa på och knip en av de begränsade platserna för denna start. Platserna brukar försvinna snabbt och det är först till kvarn.

Maila [email protected] för intresseanmälan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag är i en period där jag inte orkar något! Ena dagen är jag missnöjd över min kropp och rent av avskyr den å andra dagen så stuntar jag i allt och vill njuta av allt gott. Men drömmen om att få bort putmagen, stärka bäckenet, minska på lår och rumpa sitter starkt ingjutet mest troligt på grund av alla fitness konton/bloggar jag följer. ? men jag vill komma dit, och nu kanske jag enbart ska tänka på att gå promenader med några få övningar för bäcken, rumpa och lår. Börja i små etapper. Ena låret är större än det andra hur tränar jag för att få dem jämna?

  LoveByMalin 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/lovebymalin
  Svara
 • Kul Malin! Ja självklart, träningsupplägget är utformat efter vad du önskar och har att tillgå☺️ Du är super välkommen att höra av dig så kör vi??

  hannaelfast 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/hannaelfast
  Svara
 • Det här låter precis som något jag skulle vilja starta, kan man göra övningarna hemma? ?

  LoveByMalin 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/lovebymalin
  Svara
 • Kram! ?

  Nyponsoppan 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/nyponsoppan
  Svara
 • Du är varmt välkommen att höra av dig när du är redo Louise!☺️??

  hannaelfast 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/hannaelfast
  Svara
 • Och DÄR fick man ett nytt mål att budgetera till ???

  Louiseberghh 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/louiseberghh
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!