5 TIPS FÖR EN STILSÄKER HÖST PÅ GYMMET

Inlägget innehåller betallänkar

Hej fina ni! Här kommer ett efterfrågat inlägg. När det kommer till träningskläder vill jag lova att jag är en fena på att hitta snygga träningskläder som man känner sig både snygg i men som framförallt är sköna att träna i. Jag går gärna på stan och hittar det senaste i träningsbutikerna samt kollar runt för inspiration på nätet. Träningskläder är min grej och kanske därför hälften av min garderob består av endast träningskläder och att jag faktiskt driver en tränings/hälso-blogg?! :))

Här kommer ett par favoriter till er som vill ha en ny stilsäker setup på gymmet i höst:

1. Jordnära toner känns helrätt i höst. De beiga, kaki och militärgröna träningseten är en favorit. Matcha gärna top och tights i samma färg för en klockren look. Och kolla priserna på detta setet just nu (!!).

Toppen HÄR (klick)

Tightsen HÄR (klick)

Så snygga tights från STRONGER. Jag gillar verkligen dem i modellen och passformen.

Du hittar dem HÄR

2. Snygga och trendiga skärningar. Skönt och snyggt är höga tights samt toppar med någon nice skärning och detalj.

Liknande top hittar du HÄR .

Tightsen på bild hittar du HÄR .

Samt denna träningstoppen från Stella Mccartneys kollektion för Adidas (gillar starkt deras samarbete) med enkel, stilren och snygg rygg.

Toppen hittar du HÄR

.

3. Mixa och matcha material är helrätt! Scuba, mesh, nät eller velour, ja varför inte?


Perfekt för dig som inte älskar starka färger men vill komma ifrån de klassiska basic tishorna.

Denna snygga tröja är även den från Stella Maccartney för Adidas och du hittar den HÄR .

Den här snygga och prisvärda toppen gör sig så bra med en cool sportbh under.
Tishan hittar du HÄR .

Jag tycker att den här färgen är så snygg, speciellt om man har lite bränna kvar från sommaren. Enkel men med det lilla extra tack vare mixen av material. Från Casall (ännu ett favoritmärke) och jag älskar den!

Hoodien hittar hittar du HÄR .


4. Vi får inte glömma mjukis setet i en oversize eller croppad stil.

Överdelen på rea hittar du HÄR .

Byxorna, även dem på grym rea hittar du HÄR .

Den lila från NIKE hittar du HÄR
Och den grå från Rönisch hittar du
HÄR

5. De mest använda plaggen i min träningsgarderob får bli sista hederspunkten.

Ni vet dem där klassiska svarta träningstightsen som du drar fram så fort du får chansen, dem som alltid är ditt första val. Dessa är mina. De ser inte mycket ur för världen, men herregud va dem är sköna!

Du hittar mina favorit tights HÄR (bra pris dessutom).

Sedan har vi mina kära löparskor. Utan dem skulle jag aldrig klara av Barry´s passen eller löpningen. Jag som haft lite problem tidigare med benhinneinflammation fann lyckan i dessa skor. Dem hade jag inte klarat mig utan.

Du hittar mina favorit löp-skor (på 30% rea) HÄR.

Hoppas att ni hittar något ni gillar bland mina favoriter. Första gången med detta typ av inlägg, vad tycker ni om det?
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!