VECKANS TRÄNING

Foto: David Marquez

Godmorgon på er! Jag ska kila iväg till Hagabadet för ett träningspass och sedan lite spa. Känner verkligen att jag behöver komma ner i varv och bara ha en lugn Söndag!

Här kommer veckans träningspass:

Måndag: Styrkepass med fokus på rumpa/ben

Tisdag: VILA

Onsdag: Ett pass av styrkeövningar blandat med puls med fokus på helkropp

Torsdag: BARRY’S pass, löpning och styrka med fokus på mage

Fredag: Styrkepass med fokus ben/rumpa

Lördag: VILA

Söndag: Styrkepass med fokus på överkropp avslutat med lite lågintensiv cardio på trappmaskin.

Utvärdering av denna veckan:

Jag fick jag till två styrkepass tillägnade bakdelen vilket kändes bra. Jag upplever att rumpan blir ”plattare” av mycket löpning. Mitt fokus i träningen är inte utseende men kan jag styra om min styrketräning för att jobba på bland annat en välformad bakdel så gör jag det haha. Denna vecka missade jag Yoga och som ni vet är det något jag strävar efter att ge tid till, i alla fall 1h i veckan så det får jag prioritera nästa vecka! Kommande vecka kommer även att se lite annorlunda ut då jag skaffat klippkort på Vagnhallen Crossfit. Det blir ett roligt inslag i min träning idag som jag verkligen ser fram emot. Jag älskar crossfit och den typen av träning! Det ska bli SÅ kul att köra något pass där i veckan för att blanda med allt annat jag gör! 🙂

Hoppas att ni får en fin Söndag!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!