Fredagslistan

Älskade Fredag igen och jag är HELT slut i kroppen efter HIIT passet tillsammans med Kajsa (som ligger uppe under tränings kategorin) och framförallt gårdagens Barrys pass. Jag en sån skön känsla i kroppen. Ni vet den där känslan av att man tagit ut sig ordentligt och verkligen pushat sig till att bli bättre. En roligt grej med Barry’s pass är att man blir bättre snabbt. Speciellt på löpningen som egentligen ingen är min grej, men intervallerna på bandet igår kändes mycket lättare än vid mina första pass! Det är verkligen motiverande med träning som ger resultat snabbt. Tips; ni kan prova på Barrys för 49kr hela september ut, passa på!! 

Jag har inga föreläsningar idag (vi har långa och intensiva dagar med föreläsningar och sedan dagar för självstudier).  Jag ska sätta mig med datorn på ett café senare, men innan det ska jag till Hagabadet Drottningtorget och få en fantastisk behandling, kan ni tänka er en bättre Fredags-egen-tid?


Veckans bästa:

– Att jag är så glad att jag hittade utbildningen jag läser och att jag kom in. Tycker att det är SÅ roligt och intressant. Det är verkligen skillnad på att studera när man pluggar sådant som man är genuint intresserad av och vill lära sig mer om. Veckans andra bästa grej är att jag beställt en ny dator, den nya MacBook Pro! Exciting. 

Veckans sämsta:

– Hade ett tillfälle då jag va såå hangry (hungry+Angry) igår haha. Jag är inte van vid att  jag måste äta större mängder nu när jag kör vegansk/plantbaserad kost och hade inte ätit tillräckligt innan träningen igår. Vi åt inte middag förens halv 9 igårkväll.. så ja lite mini dip där innan middagen haha :)) och den smakade dröm! 

Veckans mående:

– Bra! Känner mig faktiskt väldigt glad och lycklig i nuet. Jag har en tendens att strida framåt mycket men jag är väldigt göad bara just precis nu!  

Just nu:
– Jag har nyss ätit frukost (granola & mandelmjölk) och sitter nu på spårvagnen påväg ner till gymmet för att köra ett pass med lite styrkemoment som marklyft & frivändningar. 

Helgens planer:

– Jag har hållit helgens planer ganska öppna så att jag kan vara spontan och göra det jag känner för. Kanske blir det något träningspass om kroppen vill det, mysmiddag med P, ett glas med en tjejkompis, söndagmiddag med familj och en fika med syrran? Vi får se helt enkelt 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!