Q&A – Fastare lår & platt mage?

Foto: David Marquez

Fråga: Jag vill så gärna få en platt mage, fastare lår och försöka krympa höfterna. Hur ska jag göra tycker du som kanske har lite erfarenhet? 🙂

Svar: Hej! Tack för din fråga 🙂 Som personlig tränare är kanske detta den absolut vanligaste orsaken att folk kontaktar mig. Om jag förstår frågan rätt så handlar det om oönskad fettlagring över specifika områden. Vad gäller viktnedgång/förbränning av fett så är det väldigt personligt hur man lägger upp kost & träning för att få resultat i den riktningen. Men centrala delar är kost, träning, sömn & återhämtning. Men också hur vardagen och livet ser ut i allmänhet. Vad triggar ditt sötsug? Hur ser dina vanor ut? Osv. Därför är det svårt för mig att ge exakta tips och råd mer än att göra medvetna & hälsosamma val mot en hälsosam livsstil. Äta näringsrik & ren mat, träna & var aktiv i vardagen. Men framförallt hitta ett sätt som skapar en hälsosam livsstil för dig som känns hållbar i längden. Fokuserar du på livsstilen & sätter hälsan först så kommer alla de andra utseendeaspekterna som du önskar på köpet. 🙂 En vältränad & hälsosam kropp ser olika ut på alla så jämför aldrig din kropp med någon annans! Det viktigaste är att du satsar på din hälsa & ditt välmående 🙂

Önskar du mer individanpassad hjälp så finns jag på [email protected]

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så fin bild på dig ?

  carolinalarsson 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/carolinalarsson
  Svara
 • Jag förstår, det finns mängder av enkla hälsosamma recept som inte är tidskrävande. Jag tycker om matlagning med vill att det ska gå snabbt och smidigt, så gå gärna in under kategorin ”kost & recpet” för inspiration till att laga enkla och hälsoamma rätter hemma. Köper du mat ute så försök göra smarta val, det finns mängder av hälsoamma hak och även på willys/hemköp kan man hitta salladsbarer eller soppor med bra innehåll. ?

  hannaelfast 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/hannaelfast
  Svara
 • Tack för ditt svar ? jag vet inte riktigt men jag har lite av en obalanserad livsstil just nu där jag letar efter snabb hälsosam mat som ger energi och där jag kan prioritera min familj framför matlagning.

  LoveByMalin 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/lovebymalin
  Svara
 • PT är jag sugen på att plugga till, hur är utbildningen enligt dig? Lätt? Svår?

  Missjennifer 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/missjennifer
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!