Tisdag & Vegan-snack

Godmorgon Tisdag!
Jag tittar på gårdagens Idol-avsnitt & äter frukost. Fröknäcke med avokado, kaffe, havregurt med linsflingor & ett stort glas vatten.

En liten update om den plantbaserade/veganska kosten. Jag upplever att det har gett förbränningen en skjuts då jag är hungrigare än tidigare, äter mer & har tappat en del vikt och då framförallt i fettprocent. Jag bryr mig egentligen inte alls om den aspekten utan ser det mer som att min kropp mår bra av den typen av mat. Jag äter mer som ger energi till att träningen går bättre vilket såklart är svin roligt! Det känns som att den veganska maten eldar på kroppens egen förbränning och den typen av träning som jag tycker om att köra med mycket högintensivt och intervallbaserat.
En annan sak är att jag inte känner mig tung efter mat utan tarmarna är i skick och jobbar enkelt & bra.
Om jag saknar kött eller mejeri? Inte alls faktiskt, jag tror det snarare blir lättare att utesluta ju längre tiden går och svårast i början. Jag har bevisat för mig själv att jag kan laga minst lika god, om inte godare mat i köket som är vegansk än som innehåller animalier. Det är dessutom fräschare & jag äter bra mat med gott samvete!
Det känns fantastiskt!

Inga lektioner i skolan för mig idag utan jag ska sticka ner till gymmet snart för ett pass, sedan möta upp en fotograf för att fota lite & efter det sitta med datorn!

Hoppas att ni får en fin Tisdag!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!