Måndag & Acai Smoothie

Måndag och redo för en ny vecka. Jag hade en riktig kvalitétstids-vecka med vänner, sambo och familj så jag känner mig uppladdad med massor av bra energi. Vi jobbar med e-handel i skolan nu vilket är superintressant, verkligen framtidens business. Dagen består av skola fram till 16 och sedan ett ben/rumppass på gymmet, lovar att det kommer upp senare idag.

Här kommer ett grymt recept på Acai smoothie som jag gjorde till mig och P imorse. Så glad när jag hittade fryst acai puré på maxi, de har jag varit på jakt efter ett tag (mycket godare än pulvret),

Recept:

– 1dl fryst mango

– 1/2 paket frust acai puré

– 1/2 banan

– 1dl frysta blåbär

– 1dl frysta hallon

– 1dl apelsinjuice (utan tillsatt socker)

– Mixa! (tina bären och acai lite om din mixer kräver det samt tillsätt vatten om du vill ha den mer rinnig!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!