Min Söndag

Jag kan inte ha haft en härligare start på min Söndag. Jag mötte upp mamma strax efter frukost & vi tog oss till Hagabadet Drottningtorget. Vi gick på ett Yogapass som var väldigt lugnt och avslappnande med skön stretch och övningar för rörlighet. Helt underbart att sedan gå runt och mysa på spat med en kopp te och småprata.

Vi gick sedan en sväng på stan där jag fick med mig en beige kappa (ni som följer mig på Instagram HANNAELFAST har sett den, samt ett par användbara vinter/höst skor. Vid lunchtid blev det en bowl med massor av gott. Jag är hooked på falafel, rödbetshummus och avokado just nu!

Min fina mamma. Så omtänksam, snäll & rolig att umgås med. Hon känns både som en väldigt stöttande mamma men också bästa vän, jag är så glad för det. Om du inte har berättat för din mamma hur mycket hon betyder för dig så gör det idag, nu. Hon är ett samtal eller sms bort!
Mammor är fantastiska! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!