Q&A: Hur får man magrutor snabbast?

Fråga: Hanna! Du är verkligen så inspirerande & grym på det du gör – alltid med ett leende på läpparna. Du ger mig verkligen motivation. Jag har som mål att få mer definierade magmuskler men har lagrat mest fett på magen. Hur blir jag av med det? Hur tränar jag magen så att jag får definierade magmuskler? Tack för bästa bloggen & Instagram, man känner verkligen att du blivit seriös med hela inflencergrejen & du gör det strålande bra! Kram!

Svar: Hej fina du! Tack snälla för din fråga & så fina ord, det värmer verkligen!! <3

Som svar på din fråga så vill jag börja med att säga att min träningsfilosofi grundar i att träna för hälsa och välmående och att utseende aspekter av en vältränad kropp kommer på köpet. För mig tycker jag att det är det absolut mest hälsosamma tänket till träning och i sin tid kosten. Alltså Hälsa i första ledet. Om man sedan strävar efter utseende aspekter så förstår jag det självklart. När det handlar om fettförbränning så är det så att man inte kan punktförbränna. Alltså att göra 100 tusen situps leder inte direkt till magrutor. Det handlar om att öka förbränningen överlag med hjälp av rätt kost och träning. Samt sedan självklart aktivera core & magmuskulaturen. Vad gäller kosten så är det väldigt individuellt och där rekommenderar jag att äta så rent & hälsosamt som möjligt & utgå från dug själv, börja med att ändra dina vanor & införa hälsosamma rutiner. Vad gäller träningen så beror det givetvis på ditt utgångsläge idag men träning som ger förbränningen en skjuts är att föredra. Studier har exempelvis visat att högintensiv träning främjar förbränning både under & efter passet!
Jag vill avslutningsvis säga att det handlar om helheten & att skapa en hälsosam livsstil där bra kost och träning är en naturlig del & som är långsiktig. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!