Helgfrukost & 10 saker ni inte visste om mig

Mysig Lördagsfrukost med avocado på knäckebröd, rödbetsjuice med ingefära, havregurt med granola utan tillsatt socker samt en kaffe. Det blir en bra uppladdning inför BARRY’s pass om en stund tillsammans med Audrey & Nadia. Det blir fokus styrka för helkropp blandat med löpintervaller – Härliga Lördag!

10 saker ni inte visste om mig:

– Jag är tidspessimist och är gärna 10min tidig till saker eftersom att jag hatar stress. En stressig morgon är den värsta starten jag vet!

– Jag har alltid varit sportig och inte brytt mig så mycket om skönhet, smink och hår.. jag vill gärna att det ska vara snabbt enkelt och smidigt!

– Jag är inte religiös men jag tror starkt på Karma! Är man en fin människa mot andra så resulterar det alltid i bra saker. Jag tror på att en positiv aura, energi & inställning drar till sig positiva situationer, händelser & människor. Det blir ringar på vattnet av din egen inställning!

– Jag älskar ordning och reda men min träningsgarderob är sällan organiserad.. jag har för mycket träningskläder helt enkelt haha.

Sömn är något som är viktigt för mig och jag vill gärna ligga i sängen 23:00 och få mina 8h sömn, varje natt!

– Jag är social, utåtriktad och älskar att träffa nya människor och ha massor av olika vänner i olika bekantskapskretsar. Men jag är samtidigt lite introvert & älskar inte att stå i centrum med alla blickar på mig. Jag låter gärna andra ta plats & är bra på att lyssna & ta in!

– När jag va liten ville jag bli arkitekt då jag tyckte att det va en bra blandning av mina föräldrars yrke med pappa som är inom byggbranchen och mamma som är konstnär. Idag vill jag jobba med något som ger mig mer frihet i att utrycka min kreativitet och ledarskapsförmåga.

– Jag älskar att skämma bort personer i min omgivning som jag tycker om, göra extra saker som lyfter deras vardag. Även sådant uppskattar jag, ett litet sms, en lapp på köksbordet, blommor eller bara en extra fin gest gör mig så glad!

– Jag älskar att resa & känna att jag är på äventyr, men jag vill inte känna mig för långt bort från tryggheten. Familj, vänner & hem är viktigt.

Hälsa ligger mig varmt om hjärtat då jag själv gått igenom olika jobbiga perioder med dåligt förhållande till kost & träning. Idag mår jag bra och har hittat en balans som funkar för mig och är långsiktig, därför vill jag skriva om hälsa i olika aspekter för att inspirera till något bra!

Hoppas att ni får en fin Lördag! Nu ska jag promenera ner mot Barry’s när solen äntligen kommit fram lite!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!