Klippa av håret?

Hej från frisörstolen! Jag sitter hos Alexandra (tromstedt på Instagram) för att bli ompysslad. Idag blir det inte den klassiska bottenfärg och uppfräschningen utan det blir en riktig förändring.. spännande!!
Självklart får ni före och efter bilder senare under dagen!

Annars då?
Sitter med mailen samt skolarbete & planerar att möta upp en fotograf och fota lite i eftermiddag samt få in ett träningspass.
Känns härligt med höst och jag vill uppdatera min garderob med höst outfits; stickat, snygga basic plagg, höstskor & någon tuff varm jacka.

Jag satt igår och kom på mig själv om hur nöjd jag är i livet just nu. Med skolan, jobb, träningen, livet med P, vänner & socialt umgänge. Jag får göra det jag tycker är kul, utvecklas som person, har en fantastisk familj som jag är nära. Ja jag vet inte.. jag känner bara väldigt mycket tacksamhet. Ibland är det svårt att stanna upp och känna så när man bara rusar fram mot mer och bättre.

Hoppas att ni får en fantastisk Tisdag & tack för alla era tips på plant baserade recept igårkväll på min insta story, jag ska kolla igenom alla under dagen! :))

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!