HÖSTPEPP

Foto: Linnéa Moberg

Är det bara jag som gillar hösten? Det är kanske den mest produktiva och energirika årstiden för mig. Nya projekt och massor av energi till saker. Har jag varit ledig från skola så längtar jag efter att få sätta igång och få uppgifter, börja skriva och skissa på saker, göra mindmaps & planera i kalendern.

Jag köper alltid en kalender. Även om den i mobilen är smidig så tycker jag om att ha en klassisk i pappersform också. Det är något visst med att se veckan uppslagen visuellt. På söndagar kollar jag gärna igenom och ser vad som väntar kommande vecka samt planerar in exempelvis tid för träning.

Träning är viktigt för mig under hösten. På sommaren tränar jag ofta ganska kravlöst & utan att varje pass är målfokuserat. Det blir ändring på det när jag kommer in i hösten. Då vill jag sätta upp mål, tidsplan och utmana min fysiska förmåga för att bli bättre, snabbare och starkare.

I samband med träningen så är det en tid för återhämtning och avkoppling. Mysiga kvällar i soffan med filtar, en kopp te och ansiktsmask/hårinpackning?! Ja tack! Glöm inte att ta hand om dig själv lite extra i höst.

På tal om att ta hand om kroppen.. gör det inifrån och ut med näringsrik och hälsosam mat. Ge din kropp vitamin- & antioxidants – boosts med färgstark mat. En tid för grönsaksgrytorna med mycket smak, spenatsoppan och de gröna teerna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Älskar hösten!!!! Äntligen kan man ta på sig kläder utan att svettas bort ? <3

  sofiemansson 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/sofiemansson
  Svara
 • Håller med, så mysigt! Jag köpte min på ica maxi bara faktiskt. Jag gillar när ett uppslag är på 1 vecka och att den är i ”pocket size” så den funkar utmärkt?

  hannaelfast 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/hannaelfast
  Svara
 • Älskar också hösten- och allt mysigt som kommer till (tjocktröjor, tända ljus, lite ”nystart”…Har du tips på var man kan köpa en snygg och praktisk kalender? Har kollat runt lite på nätet men inte fastnat för någon bra…;)

  IdaaKappelin 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/idaakappelin
  Svara
 • Vilken fin bild!

  emelieflisberg 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emelieflisberg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!