Torsdag & favorit-mellanmål

Härliga Torsdag. Jag mötte upp Kajsa som går i min klass för ett Barrys pass imorse. Det var Kevin som höll i det, vilken stjärna han är! Grymt pass och lika roligt som alltid. Efter det åt vi lunch & gick på stan för lite ärenden. Mysig förmiddag. Jag brukar bli lite hungrig sådär inpå eftermiddagen och då tycker jag att smoothies är perfekt. Är jag extra hungrig så gör jag en bowl av det och toppar med granola, frukt & frön.

Här kommer ett recept på en mättande smoothie:

– 2dl mandel/havremjölk (den kombon är min favorit på växtmjölk).
– 1/2 banan
– 1/2 dl havregryn (mättar!)
– 1dl fryst mango
– 1msk chiafrön
– lite kanel

Mixa & servera direkt!

Anledningar varför du ska spetsa din smoothie med chiafrön: Bra källa till vegetabiliskt protein, hälsosamma fetter, antioxidanter, järn, mineraler samt att dem är fiberrika.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!