Q&A – Framtid? Jobb? Veggomiddag?

Bild från i somras då vi va i Frankrike.

Godmorgon Torsdag!

Vi har haft en smygstart i skolan denna veckan och har första riktiga lektionen imorgon vilket kommer vara inom sälj. Jag ska ta en kaffe och sätta mig med datorn och organisera alla era grymma frågor. Vissa är stora och långa så dem behåller jag till egna inlägg och vissa svarar jag på lite då och då tillsammans. Vid 11:30 blir det ett Barrys pass med fokus på mage blandat med intervaller på bandet i vanlig ordning.

Här kommer lite svar på frågor från inlägget i förrgår:

Fråga: Visst var det marknadsföring du läser nu? Vart får går du någonstans, distans eller Göteborg? går i samma tankar just nu nämligen så skulle vara grymt med tips!

Svar: Jag läser Digital Marknadsföring på Sälj & marknadshögskolan i Göteborg. Kommer att skriva längre fram om vad jag tycker om utbildningen men hittills känns det fantastiskt bra!!

Fråga: Bästa vegetariska middagen?

Svar: En klassiker vi gör här hemma är min chilli sin carne med bönor och ris. Den ligger under recept kategorin. Annars älskar jag olika typer av bowls. BEETS gör en med svamp och palsternackskräm som är grym!

Fråga: Vad vill du jobba med i framtiden?

Svar: jag vill jobba med marknadsföring, projektledning och att bland annat skapa varumärkesvärde antingen på byrå eller inhouse på något företag inom träning/hälsa.

Fråga: Hur vill du att ditt liv ser ut om 5 år?:) Kram:

Svar: om 5 år är jag 27år och har tagit examen för 3 år sedan. Man vet aldrig med framtiden, allt kan hända och jag tror på att saker har en mening och att man lär sig under tidens gång. Lite principen ”stängs en dörr så öppnas ett fönster” därför vet man aldrig vart saker leder – man vet bara att man växer som människa. Men om 5år så hoppas jag att jag kommit in på ett bra företag och fått chansen att växa i min karriär. Att jag fortfarande bloggar och uppnått mål som jag har för blogg/sociala medier och tycker att det är lika roligt som idag. Jag hoppas att jag och P håller ihop och är lika kära, kanske flyttat till något större eller testat på att bo ett par månader utomlands om möjligheten kommer. Jag har mål & planer i livet men jag tycker att det viktigaste är att sträva mot mål och sedan vara öppen för nya vägar längs vägen och samla på sig erfarenheter och lärdomar påväg till målet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!